Мед Атлант

Скандальний депутат Івано-Франківської облради пішов у відставку з посади заступника мера Коломиї

Депутат Івано-Франківської обласної ради, який водночас перебував на посаді першого заступника міського голови Коломиї Ігоря Слюзара Сергій Коцюр, повідомив про рішення піти з посади.

У мене для вас досить несподівана новина – я йду з посади першого заступника міського голови. Це зважений, усвідомлений і відповідальний крок, – повідомляє посадовиць на своїй сторінці у фейсбук.

Водночас він пишається тим, що вдалося зробити за час перебування на посаді, а це відкриття нового сучасниого ЦНАПу, запуск громадського бюджету, створення соціального таксі, організація будинку для ночівлі безхатченків, вирішення питання відшкодування пільгового проїзду в громадському транспорті, започаткування програми щодо підтримки ОСББ, організація оптового ринку продуктів і тд.

За його словами, політична напруга з наближенням виборів зростає і в місті, і в країні.

Я розумію, що мій політичний вибір ускладнить роботу відділів, які я координую. Тому заради інтересів міста та спокою людей, які працюють в міській раді під моїм керівництвом, сьогодні буде правильним кроком – звільнити займану посаду. Вважаю, що буду кориснішим для людей як громадський активіст, політичний діяч та депутат Івано-Франківської обласної ради, – йдеться у дописі.

До слова, мандат депутата Івано-Франківської облради Сергій Коцюр отримав не без боротьби. На це місце претендувала Марія Ткачук, яка також є членом партії “Самопоміч”. Вона подала заяву до окружного адмінсуду, який зобов’язав обласну виборчу комісію вирішити питання щодо реєстрації кандидата. Зрештою, обласну виборчу комісію було розпущено за бездіяльність, а нова ОВК позбавила Сергія Коцюра мандата, адже він перебував водночас на посадах в двох органах місцевого управління. Попри все Івано-Франківська облрада не визнала це рішення і Сергій Коцюр залишився у списках депутатів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...