Мед Атлант

Більше вісімдесяти представників спорту Прикарпаття відзначили нагородами

Сьогодні в приміщенні облдержадміністрації голова обласної ради Олександр Сич, заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк та начальник управління спорту ОДА Орест Оклієвич привітали кращих спортсменів області з Днем фізичної культури.

Чиновники відзначили великий вклад здобутків спортсменів у розвиток Прикарпаття.

Завдяки збільшенню фінансування галузі спорту, ми маємо можливість будувати великі об’єкти. Яскравим прикладом є стадіон Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, який завдяки якісному сертифікованому покриттю, відповідно до вимог Олімпійського комітету , гарантує можливість тренування спортсменів олімпійського резерву з усієї області та проведення змагань з легкої атлетики різних рівнів. Ще одним таким об’єктом є будівництво водноспортивного комплексу у Коломиї вартістю 200 мільйонів гривень, реалізація якого вже розпочалося, та будівництво сучасного біатлонічного стадіону у Карпатах, – наголосив Ігор Пасічняк.

Після проголошення промов відбулася урочиста церемонія нагородження кращих спортсменів, тренерів та інших працівників галузі відзнаками різних рівнів.

Читайте також:У Франківську завершилися змагання з пляжних видів спорту

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...