Мед Атлант

Місця Івано-Франківщини, де можна гарно провести вихідні

Попереду вихідні, а Ви ще не знаєте, куди поїхати? МІСТО пропонує Вам ТОП-місця, де Ви зможете з насолодою провести вікенд.

Івано-Франківщина – край, де процвітає туризм. Tochka.net визначила 5 варіантів відпочинку в івано-Франківській області. Пропонуємо Вам їх переглянути. Збережіть, аби не загубити.

Вулкан Старуня – єдиний в світі унікальний та лікувальний діючий грязьовий вулкан в Україні, реагує на землетруси, що відбуваються в радіусі 3-6 тисяч кілометрів.

Дністровський каньйон входить у список семи чудес України, розташований на межі 4 областей. Перше село каньйону – Нижнів, де збереглися руїни оборонної фортеці та австрійського замку.

Заповідник “Давній Галич” зацікавить Вас як культурно-історична пам’ятка – церкви святого Пантелеймона, Успіння Пресвятої Богородиці, Різдва Христового, давній курган, Галицький замок.

Скелі Довбуша – справжнє місце сили. Кажуть, мільйони років тому тут був океан. Основний скельний масив має площу понад двохсот метрів на один кілометр. Але тут багато і інших окремих скель, багато хто з них вище декількох десятків метрів.

Обсерваторія на Попі-Івані Чорногірському притягує своєю магічністю. Хочете почути дух гір – тоді Вам сюди. Узимку, до речі, вона має приголомшливий вигляд, через химерні конструкції її називають білим слоном.

Читайте також: ТОП-5 місць у Галичі. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...