Мед Атлант

У ДСНС розповіли, як собака знайшла прикарпатського горе-грибника. ФОТО

Як вже писало МІСТО, вчора, 7 вересня, у лісовому масиві неподалік Франківська зник грибник. Рятувальники протягом ночі шукали його, однак так і не змогли знайти.

8 вересня о 07:00 пошукові роботи було продовжено. До пошуків долучилися ще 2 працівники рятувального відділення Муніципальної варти міста Івано- Франківськ. Було створено 2 пошуково-рятувальні групи, які розійшлися в лісі за двома маршрутами.

8 вересня близько 8:00  в одній із груп собака різко змінила свою поведінку, і стало зрозуміло, що вона відчула де може знаходитись людина. Прочісуючи лісовий масив, об 11:50 рятувальники знайшли чоловіка в напрямку, який веде до села Майдан Тисменицького району.

Це приблизно на відстані 8 кілометрів від початку лісу. Потерпілий знаходився у задовільному стані. Рятувальники напоїли його гарячим чаєм та вивели з лісового масиву. В даній ситуації чоловік відбувся лише переляком, адже всю ніч йому довелось провести у холодному лісі. Та навіть попри це, свій грибний улов чоловік не залишив.

Загалом до пошукових робіт було залучено 8 чоловік, з них 6 – особового складу, 2 собаки та 1 одиниця техніки Управління ДСНС в області.

Читайте також: До Коломиї прибули родичі сім’ї з Чернівців, що загинула у жахливій ДТП: за їхнім станом слідкують лікарі

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...