Мед Атлант

На Прикарпатті рятувальники вдосконалювали свої вміння та навички

Вже традиційно на Івано-Франківщині проводяться тренувальні заняття по подоланню психологічної смуги з перешкодами. Днями такі заняття відбулися на території Державної пожежно-рятувальної частини № 24 з охорони ТзОВ «Карпатнафтохім».

У заняттях взяли участь рятувальники Державних пожежно-рятувальних частин № 16 міста Рогатин, № 18 з охорони Бурштинської ТЕС, № 3 міста Галич, № 6 міста Калуш, № 24 з охорони ТзОВ «Карпатнафтохім» та Державних пожежно-рятувальних постів Бурштин та Войнилів. Бійці У ДСНС в області долали вогневу смугу психологічної підготовки. Такого роду заняття проводяться для того, щоб працівники пожежно-рятувальної служби були готовими до роботи в екстремальних умовах під впливом високої температури та певного фізичного навантаження.

Рятувальники долали вогневий бар’єр та палаючий місток. Для виконання тренувальних вправ працівники пожежно-рятувальної служби були одягнені в бойовий одяг із спорядженням та тепловідбивні костюми, які здатні витримати високу температуру. Такий небезпечний вид занять проводиться із особовим складом систематично, що, у свою чергу, стає запорукою  фізичної та психологічної підготовки особового складу.

Читайте також: У Надвірній рятувальники “вирізали” з авто потерпілого у ДТП водія

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...