Мед Атлант

Реорганізація обленерго: як це вплине на франківців

У “Прикарпаттяобленерго” відбудеться реорганізація, передбачена Законом України “Про ринок електричної енергії” від 11 червня 2017 року.

Унаслідок цього відбудеться відокремлення розподільчої і постачальної компанії. У грудні 2018 року функції продажу електроенергії перейдуть до «Прикарпатенерготрейд» – компанії, заснованої обленерго, повідомляє “Прикарпаттяобленерго”.

Енергетики обіцяють, що відокремлення «Прикарпатенерготрейд» від обленерго пройде для клієнта практично непомітно. «Прикарпатенерготрейд» надаватиме послуги з постачання електроенергії побутовим та малим непобутовим споживачам.

Що стосується Договорів, то спеціально йти, щоб їх переукласти, не доведеться. На сайті компанії та ЦОКах в загальному доступі для ознайомлення буде Договір. Що важливо, для клієнта Договір буде вважатись укладеним автоматично, якщо він виконає хоча б одну із трьох умов: споживатиме електроенергію, оплатить рахунок, підпише договір в ЦОК (не вимагатиметься, за бажанням клієнта).

Як клієнти оплачуватимуть рахунки за світло?

З грудня рахунки приходитимуть уже від «Прикарпатенерготрейд». Клієнт може і надалі використовувати той спосіб оплати, до якого звик – у терміналах самообслуговування «Система», через веб-банкінг, через monobank, у відділеннях пошти та банків, через «Персональний кабінет» тощо. Реквізити будуть розміщені в усіх відділеннях банків, в відділеннях «Укрпошти», на інтернет-ресурсах, в усіх терміналах самообслуговування та на самих рахунках”, – повідомляє “Прикарпаттяобленерго”

Читайте також: Прикарпатські енергетики обіцяють, що планових вимкнень поменшає

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...