Мед Атлант

Підозрюють, що причиною аварії на Верховинщині, в якій загинув мотоцикліст, стали поліцейські

Аварія, у якій загинув 27-річний мотоцикліст, а його 13-річний пасажир травмувався, сталася 2 вересня близько 20 години у селі Ільці, Верховинського району.

Місцеві мешканці припускають, що аварія могла статися через переслідування мотоцикла працівниками поліції на службовому автомобілі, які у цей час несли службу по маршруту патрулювання.

У зв’язку з цим, відділом інспекції з особового складу Управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, проводиться службове розслідування.

У разі зібраних доказів про неправомірні дії працівників поліції їх буде притягнуто до відповідальності згідно вимог законодавства.

Слідчо-оперативною групою встановлено, що водій мотоцикла «Вайпер», житель смт. Верховина, виконуючи обгін попутного автомобіля «ВАЗ 2109», виїхав на смугу зустрічного руху, де не впорався з керуванням і допустив зіткнення із бетонним стовпом на узбіччі автодороги. Як наслідок – водій загинув на місці пригоди, а пасажир – рідний брат водія, отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліція розпочала досудове розслідування за частиною 2 статті 286 ККУ.

 

 

Читайте також: Дівчина з Прикарпаття загинула в автотрощі у Польщі

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...