Мед Атлант

В Івано-Франківську грабіжник украв електровелосипед

У 35-річного мешканця Івано-Франківська грабіжник украв електровелосипед та портативну колонку з першого поверху житлового будинку

Поліція затримала злочинця, ним виявився 30-річний житель Франківська, який неодноразово притягувався до до кримінальної відповідальності за вчинення різних кримінальних правопорушень (незаконний обіг наркотиків, майнові злочини, тощо). Він і зараз перебуває під адміністративним наглядом, повідомляє ГУНП в Івано-Франківській області.

Грабіжник пробрався до будинку, підібравши ключ. Інцидент трапився вночі.

У ході розслідування також доведена причетність злочинця до вчинення подібної крадіжки кілька днів тому в одному з сіл біля Івано-Франківська. Він зайшов на чуже господарство та викрав жіночу сумочку з грошима та двома мобільними телефонами.

На підставі доказів причетності до крадіжок слідчі затримали його в порядку ст. 208 КПК України. На цей час вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання судом міри запобіжного заходу.

Щодо зловмисника розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 – крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років, інформує ГУНП в Івано-Франківській області.

Головне фото ілюстративне

Читайте також: У Франківську батьки залишили чотирирічну дитину напризволяще: батька притягнуто до відповідальності, мати в розшуку

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...