Мед Атлант

Данія розширюватиме співпрацю з Прикарпаттям

Сьогодні в Івано-Франківську відбулася зустріч заступника голови обласної державної адміністрації Богдана Кобилянського з Послом Королівства Данії в Україні Рубеном Медсеном, генеральним директором ТОВ «Гудвеллі Україна» Крістіаном Брокопом і PR директором компанії Любов Богачевською.

Під час зустрічі сторони обговорили сучасний стан співпраці області з Данією, питання розвитку економічного потенціалу та залучення іноземних інвестицій. Зокрема, Кобилянський відмітив позитивні тенденції у зростанні зовнішньоторговельного співробітництва з Данією за І півріччя 2018 року.

Обсяги експорту збільшилися у 6 разів а імпорт у 1,2 раза порівняно з відповідним періодом минулого року. Обсяг інвестицій, залучених в економіку області з Данії склав 31,2 млн дол. США (3,5 % до загального обсягу інвестицій, сума яких становить 901 млн дол. США), – розповів Кобилянський.

Посол висловив переконання у подальшому розвитку взаємовигідних зв’язків між Королівством Данії і Україною, зазначивши, що успішна діяльність компанії «Гудвеллі Україна» на території Івано-Франківщини є першим кроком у цьому напрямку.

 

Читайте також: Іноземна компанія придбала агрохолдинг “Мрія”, що має землі на Прикарпатті

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...