Мед Атлант

Нежитлові приміщення, сміття, суха трава: на Прикарпатті пожежники ліквідували вогонь в 11-ти місцях

На Прикарпатті пожежники погасили пожежі в 11 місцях за останню добу

Як інформує Управління ДСНС в Івано-Франківській області, за минулого добу рятульники ліквідували вогонь в 11 місцях.

Пожежі в господаврський комплексах виникали:

в с. Лісна Тарновиця Надвірнянського району (попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі), вогнем знищено покриття будівлі, 1 м.куб. дощок, 3 тонни сіна;

в селі Видинів Снятинського району, вогнем пошкоджено будівлю на площі 40 м.кв; попередня причина виникнення пожежі – неправильне облаштування та несправність побутових газових приладів.

в  місті Івано-Франківськ на вулиці Миру сталася пожежа в кімнаті одноповерхової нежитлової будівлі; вогнем пошкоджена кімната, знищено речі домашнього вжитку та побутове сміття; причина виникнення пожежі встановлюється.

Пожежа в результаті запалу сухової трави виникали в Івано-Франківську на вулиці Івасюка.

В Івано-Франківську на вулиці Шевченка сталася пожежа в електрощитовій на зовнішній стіні чотирьохповерхової житлової будівлі. Вогнем пошкоджено електрощитову. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Легковик горів селі Нижній Струтинь Рожнятівського району; попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля.

В Івано-Франківську на Молодіжній виникла пожежа на балконі загального користування на другому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та побутове сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Тричі за минулу добу горіло сміття в містах Івано-Франківськ та Калуш, повідомляє ДСНС.

Читайте також: У Франківську горів підвал житлового будинку. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...