Мед Атлант

На розвиток пластового руху Прикарпаття планують виділити 4 мільйони гривень

Сьогодні, 14 вересня, відбулося засідання постійної комісії Івано-Франківської  обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

Одним з питань у порядку денному члени комісії розглянули проект рішення обласної ради “Про затвердження обласної соціальної програми “Розвиток пластового руху Прикарпаття” на 2018-2022 роки”.

Ініціатор програми – Департамент освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА. Розробник – Івано-Франківський обласний дитячо-юнацький пластовий центр, Івано-Франківська округа Пласт – НСОУ.

Метою є поширення та популяризація пластової методики виховання, яка сприяє: формуванню патріотичної свідомості, здорового способу життя, активної громадянської позиції, лідерських якостей, фізичному розвитку дітей та молоді Прикарпаття.

Департамент фінансів обласної державної адміністрації при внесенні змін до обласного бюджету на 2018 рік та розробці проектів обласного бюджету на 2019-2022 роки має передбачати кошти для виконання заходів Програми, виходячи з можливостей дохідної частини обласного бюджету.

Орієнтовні обсяги фінансування – 4 мільйони 96 тисяч гривень.

Читайте такожОблрада на 1 мільйон збільшить суму фінансування програми “Духовне життя”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...