Мед Атлант

На Прикарпатті поліцейські роти спецпризначення розпочали шестиденні навчання. ФОТО

Спеціалізований навчальний курс короткострокового підвищення кваліфікації спецпризначенців прикарпатської поліції проходить на базі полігону військової частини Нацгвардії.

Начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош, акцентував увагу поліцейських на важливості їх проведення.

“Навчання є удосконаленням уже набутих знань. Адже ви маєте професійно і майстерно володіти навиками спецпризначенця необхідні у виконанні службових завдань”, – зазначив очільник поліції Івано-Франківщини.

У програмі навчань передбачено проходження психологічних тестів, фізична підготовка: крос, виконання вправ на перекладині та віджимання; вогнева підготовка, основи військової топографії, тактична та інженерна підготовка, також здобуття навиків надання медичної допомоги потерпілим та виконання спеціального ввідного завдання, яке полягає у виявленні та затриманні злочинців.

Командир роти поліції особливого призначення Михайло Ковалюк зазначив, шо ці навчання є плановими і сподівається на добрий загальний командний результат навчань.

 

Читайте також: Ювенальний поліцейський став спікером у “Школі успіху” для підлітків у Рогатині

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...