Мед Атлант

Франківка перемогла в номінації “Mrs. Ukraine Planet” на конкурсі у Києві. ФОТО

Франківка Ірина Васкул здобула номінацію “Mrs. Ukraine Planet” на конкурсі в Києві

19 вересня у Києві пройшло нагородження конкурсу “Mrs. Ukraine World”. Франківка Ірина Васкул перемогла в номінації “Mrs. Ukraine Planet” і виборола право представляти Україну на однойменному конкурсі.

Конкурс “Mrs. Ukraine World” – не лише для красунь, але й для успішних бізнес-леді, активних жінок, які беруть участь у різних сферах діяльності.

Ірина Васкул – засновниця власного бренду “Bogemique-brand”, керує першим в Івано-Франківську концептуальним салоном premium класу “Bogemique concept”. Активна учасниця різноманітних заходів у сфері фешн-індустрії, модних показів, благочинних акцій та аукціонів. Опікується дитячим притулком у Тернополі, притулком для дітей та дорослих у Снятині, собачим притулком “Дім Сірка”. Допомагає воїнам АТО. 

Успіх – це визнання в усіх сферах життя. Визнання як матері, визнання моїх досягнень у бізнесі, визнання як друга, визнання як особистості, на яку хочуть рівнятись інші. Це об’ємне розуміння як жінки. Коли навколо люди вважають мене гідною людиною та успішною жінкою – це і є успіх”, – підкреслює Ірина Васкул.

Читайте також: Косівчанка здобула титул у фіналі канадського конкурсу краси. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...