Мед Атлант

Прикарпатських панянок запрошують до “Школи успішної леді”. ВІДЕО

В житті кожної людини настає момент, коли тебе не задовільняють власні досягнення та хочеться досягти чогось більшого. “Школа леді” допомагає франківським панянкам не зупинятися на досягнутому та домогтися успіху у своїй справі.

Кожна жінка – королева. Наша школа допомагає на два місяці зняти корону та начистити діаманти на ній до блиску, – розповідає засновниця “Школи успішної леді” Оксана Мельник.

Понад 50 випускниць школи, які пройшли навчання у двох сезонах отримали той поштовх, який дозволив почати власну справу, змінити сферу зайнятості або влаштувати особисте життя.

Не зробивши крок вперед жінка не зрозуміє насправді, що їй потрібно для реалізації певних бажань. Їхнє втілення залежить насамперед від певного соціуму, тому завжди потрібно знаходитися в оточенні, яке буде стимулювати вас до втілення цих прагнень, – ділиться враженнями випускниця “Школи леді” Вікторія Дейнега.

Навчання в “Школі успішної леді” – це 2-х місячний інтенсив, який включає понад 12 лекцій та майстер класів на важливі теми, які потрібні кожній жінці на шляху до успіху: постановка цілей, планування, визначення покликання в житті, самооцінка, гроші, особистий бренд, маркетинг, самопрезентація, робота з соцмережами, стиль, макіяж, етикет, основи благодійності, дефіле.

Третя “Школа успішної леді” направлена на розробку та просування особистого бренду, адже будь-яка жінка – особистість. В цій школі ми будемо створювати яскраві бренди, які вже незабаром з’являться в Івано-Франківську, – розповідає засновниця школи.

Випускний відбувається у формі благодійного заходу, адже справжня леді знає, що щедрість – причина багатства.  Кожна історія їхнього власного успіху та перемоги над собою надихає на подальший розвиток проекту, тому третій сезон Школи успішної леді стартує вже у жовтні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...