Мед Атлант

Львівська бізнес-школа розпочне серію навчальних програм на Промприладі

Сьогодні, 26 вересня, у Франківську на Промприладі  відбулась зустріч Львівської бізнес школи УКУ, яка провела відкриту дискусію про те, як бізнес-освіта єднає Львів та Івано-Франківськ.

Львівські та Івано-Франківські представники бізнесу, громадських організацій обговорили таку тему, як партнерство LvBS та «Промприлад. Реновація».

Зустріч розпочалась із презентації про бізнес-школу, для ознайомлення, від Роксоляни Вороновської – директор із стратегічного розвитку LvBS.  Вона зазначила, що в бізнес-школі навчають викладачі-практики з різних країн такі, як  Канади, США, Великобританії, Португалії, Іспанії.  Наголосила на тому, що на даний момент з школи випустилось 8 франківців.

“Промприлад.Реновація” давно думав про створення бізнес-школи і тепер готовий цьому сприяти. Тепер Львівська бізнес-школа ввійде у Франківськ і проводитиме зустрічі та курси тут.

Проект Промприлад.Реновація включає в себе розвиток мистецтва, освіти, економіки та урбаністики. Ми шукали партнера, який міг відповідати за розвиток бізнесу. Оскільки ми цілісно співпадаємо, то дуже хотіли, щоб нашим партнером була Львівська школа бізнесу, -говорить Юрій Филюк.

Роксоляна Вороновська зазначила, що на Промприладі будуть проходити, як вечірні зустрічі із викладачами, так і короткострокове навчання. Але на магістерські програми все-таки запрошує до Львова, бо там мають більші можливості для цього.

Бізнес в наш час багато чого означає, його потрібно розвивати і підтримувати.

Бізне-школа – це не тільки платформа здобуття знань, а й для обміну досвіду підприємцями. Для економіки міста та країни важливо піднімати рівень освіти. Львівський бізнес вже давно вкладається в освіту. У місті з’являється багато приватних школи, а їхні учні показують кращі результати на ЗНО, – каже Ярослав Рущишин, львівський підприємець та співзасновник бізнес-школи при Українському католицькому університет.

На кінець дискусії, спікери дали настанову для успішного бізнес-партнерства.

Ярослав Рущишин наголосив, що найбільш важливим є  довіра, бо бізнес без довіри можливий, але неефективний.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...