Мед Атлант

На Косівщині продовжують ремонт дороги

Ремонт дороги Яблунів – Делятин триває. На даний момент роботи проводять у селі Лючки Косівського району.

Зараз ми розпушуємо старе дорожнє покриття (якщо його можна так назвати) та відновлюємо дорожній профіль. Старого асфальту тут майже немає, серед дороги росте трава. Ми підсилимо дорожню основу, додатково влаштувавши щебеневу подушку, – говорить виконроб Володимир Бигар.

Попередньо дорожники відновлювали кювети, забезпечивши відтік води з дороги. У нижньому шарі асфальтобетону зроблено 16 кілометрів автошляху від Заріччя через Ослави до Лючок. Через відсутність фінансування основні дорожні роботи довелось тимчасово призупинити, але місцеві жителі не захотіли миритися із такими умовами і знову вийшли на протест. Днями вони заблокували чиновників обласної державної адміністрації у своїх кабінетах, вимагаючи продовження робіт.

Було домовлено, що ремонт дороги продовжиться з 25 вересня. Так і сталося. Техніка приїхала, а наступного дня бригада приступила до робіт. Щодо коштів – наразі повернено нам гроші за вже зремонтовані 16 кілометрів дороги, за що ми вдячні. Тепер продовжуємо працювати у борг і сподіваємось, що гроші за цю роботу також будуть повернені, – розповідають у керівництві фірми “ПБС”.

Наразі холодне фрезерування проводиться по одній смузі для руху. До вечора робота продовжиться, а завтра почнуть влаштування дорожньої основи.

Читайте також: На Косівщині почали ремонтувати дорогу, яку недавно перекривали

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...