Мед Атлант

Франківська школа №6 шукає директора

Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради оголосив конкурс на вакантну посаду директора Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 імені Івана Ревчука Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області, яка знаходиться на вулиці Джерельна, будинок 2-а.

Документи подаються особисто претендентами до конкурсної комісії на адресу: вулиця Кардинала Любомира Гузара, 15, місто Івано-Франківськ (Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради).
Термін подання документів: з дня оприлюднення оголошення до 16 години 26 жовтня 2018 року.
Дата і місце проведення конкурсу буде повідомлено претендентам додатково після прийняття відповідного рішення конкурсної комісії.

Контактна особа – Тацакович Любомир Романович – головний спеціаліст з кадрової роботи Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради, секретар комісії, тел. (0342) 53-56-80.

Посаду керівника закладу загальної середньої освіти Івано-Франківської міської ради, може обіймати особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Читайте також: Франківська “Просвіта” отримала новий логотип. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...