Мед Атлант

Мігруватимуть лише судді: В Апеляційному суді Івано-Франківської області повідомили про ліквідацію

1 жовтня в Апеляційному суді Івано-Франківської області розповіли про ліквідацію структури та утворенням Івано-Франківського апеляційого суду.

Апеляційний суд Івано-Франківської області продовжує своє існування до початку роботи новоутвореного суду – Івано-Франківського апеляційного суду. Сторони у справах та інші особи, яким необхідно подати до судової установи будь-які процесуальні документи, заяви чи повідомлення, можуть це зробити через поштове відправлення на адресу: вул.Грюнвальдська, 11, м.Івано-Франківськ, 76018. Працівники суду будуть звільнені та очікуватимуть сталого штатного розпису.

Упродовж двох місяців працюватиме апеляційна комісія. Івано-Франківський апеляційний суд буде новою судовою структурою, на яку поширюватимуться всі вимоги діючої судової реформи. Питання щодо призначення суддів розглядатиметься найближчим часом.

У зв’язку з цим розгляд справ, які перебували в провадженні вищезазначених суддів та були призначені до розгляду на цьому тижні, не відбудеться.

Також планується увести запис електронного суду з 1 січня 2019 року задля підвищення рівня довіри до суду.

Після затвердження місцевих окружних судів є упевненість у тому, що питання з кадрами у Яремчі відпаде. Документи, судові справи та слухання залишатимуться у районах. Мігруватимуть тільки судді.

 

Читайте також: На Снятинщині за крадіжку судитимуть трьох мешканців Чернівецької області

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...