Мед Атлант

Коли гроші дійсно стають на вагу життя: прикарпатка просить допомоги у небайдужих

21-річна Оля Ільницька, яка проживає в селищі Вигода, що на Долинщині, просить допомоги у небайдужих мешканців Прикарпаття. У дівчини внаслідок первинного імунодефіциту, організм не бореться з інфекціями та вірусами.

Я не дуже люблю жалітись та просити про допомогу, але зараз в мне іншого виходу нема. Ще з дитинства я часто хворіла, але лікарі тільки казали, що переросту. Час ішов. Кожного разу лікування допомагало на все менші періоди, доки я не потрапила до дуже хороших спеціалістів ОКЛ Івано-Франківської обасті. Там мені встановили діагноз: Первинний імунодефіцит Хронічна гранулематозна хвороба. Хроніосепсис, – пише дівчина.

Три роки лікарі підбирали лікування.

Це були надзвичайно важкі роки для мене і всього персоналу лікарні. Температура 42 градуси, яка не збивається годинами, септичні шоки, реанімації. За рік тільки 2-3 місяці вдома з рідними. Але ми знайшли вихід, мені почав допогати незареєстрований в Україні препарат “Ингарон5000”. Пів року стійкої ремісії, але зараз організм до нього почав звикати і знов, як грім серед ясного неба загострення, – додає долинянка.

Під час лікування рідні дівчини, друзі, зайомі і просто небайдужі люди допомагали дівчині зібрати кошти на лікування. Зараз ситуація SOS тому Оля просить про допомогу.

Номер банківської карти її мами: 5168742601496072 приват Ільніцька Любомира Петрівна

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...