Мед Атлант

У Франківську провели захопливий квест для знавців міста

Сьогодні в Івано-Франківську в рамках фестивалю “Брама” проводили квест під назвою “Брами Івано-Франківська”. Участь в ньому брали попередньо зареєстровані учасники на чолі з Остапом Українцем. Команди драйвово стартували о 18:00 від міської Ратуші.

Хоча не всі зареєстровані команди з’явилися на гру, це не завадило іншим учасникам з великим ентузіазмом та цікавістю розпочати гру.

Усім ходом гри керував попередньо створений бот, який розсилав на номери учасників завдання. За правилами квесту було 9 точок, які команди мали відшукати та зробити на їхньому фоні селфі чи просто сфотографувати.

Ми розуміємо, що на деяких локація вам не вийде зробити селфі, тому їх можна буде просто сфотографувати та надіслати на підвердження, – пояснив учасникам Остап Українець.

Після отримання світлин організатор квесту у своїй штаб-квартирі підтверджував або ж заперечував правильність їхньої здогадки. У кожної з команд також був свій маршрут, за яким вони проходили ці точки.  До кожної з локацій організаторами було придумано по дві підказки. Це було зроблено на той випадок, якщо учасники зовсім не могли зрозуміти, про що ж в повідомленні іде мова.

Залік вівся на час, а кожна підказка додавала до нього по десять хвилин(це середній час руху від точки до точки). Загалом відлік починався від розсилки ботом першого повідомлення та закінчувався коли організатором було отримано фото останньої локації.

В результаті квесту буде обрано трьох переможців.

Читайте також: Анонс цікавих подій Франківська: 5 жовтня у рамках фестивалю “Брама” відбудеться чергова наукова конференція

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...