Мед Атлант

У фентезійному світі мені комфортно: у Франківськ відбувся творчий вечір Дари Корній

Сьогодні, 6 жовтня, у рамках фестиваль фентезі “Брама” відбулася творча зустріч з Дарою Корній, львівською письменницею.

На зустрічі жінка зазначила, що почувається на “Брамі” як удома. Авторка полюбила фентезі давно. Коли закінчилися книжки на поличці, письменниця почала сама писати для своїх дітей.

Образливо, що наша міфологія закинута і забута. Мені захотілося, маючи дитячий досвід, передати цей досвід у творах. Пишучи фентезійні тексти, згадую дитинство. Пам’ять предків продовжує жити. У фентезійному світі мені дуже комфортно, – розповідає Дара Корній.

Авторка також розповіла про власний творчий досвід. Продовження книги про міфологічних істот скоро з’явиться в літературному світі. Зараз Дара Корній працює над третім томом про міфологію.

Довідка.

Дара Корній (справжнє ім’я та прізвище — Мирослава Замойська) – українська сучасна письменниця, журналістка, волонтерка. Володарка відзнаки “Золотий письменник України” (2016 р.). Пише і для дітей, і для дорослих. Авторка 13 власних книжок та трьох написаних у співавторстві.

Працює в жанрах соціально-побутової прози та в міського фентезі, гармонійно вплітаючи в сучасний світ елементи слов’янської дохристиянської міфології, майстерно використовуючи для цього народні казки, легенди, обряди та замовляння.

Читайте також: Обкладинку книги створив за п’ять хвилин у фотошопі: Андрій Степура та ораторство по-українськи

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...