Мед Атлант

Транспортна картка в транспорті Франківська: як і де отримати

У Івано-Франківську стартував процес оформлення електронних та транспортних карток. Особливу увагу слід звернути пільговикам, які наразі використовують картку франківця. Електронний квиток замінить її та стане гарантією безкоштовного проїзду.

Транспортна картка – багатофункціональна електронна картка, яка запроваджується у Франківську в першу чергу для оплати проїзду в громадському та комунальному транспорті. Є три типи карток: пільгова (іменна з фото, потребує попереднього оформлення). Період оформлення з 01.10.2018 по 01.06.2019 (учнівські з 01.01.2019 року). Перша пільгова картка видається безкоштовно. Студенська картка розпочинається офрмлюватись з 01.01.2019 року (іменна з фото, потребує попереднього оформлення). Загальна (буває двох типів): неіменна (не потребує попереднього оформлення, продаватиметься в точках продажу), іменна з фото (оформляється та оплачується через інтернет, початок оформлення та продажу з 01.01.2019 року). Загальна картка може діяти в декількох режимах: одноразової поїздки, денного та місячного проїзного.

Пільгову картку можуть отримати особи, які проживають на території Івано-Франківської міської ради та мають право на пільговий проїзд в громадському комунальному транспорті і, відповідно до законодавства України та рішень Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Щоб отримати транспортну картку необхідно записатися в чергу для отримання транспортної картки, вибравши час та Центр обслуговування. Запис здійснюється з 01.10.2018 по 01.06.2019 року за наступними телефонами: 750-600 (Муніципальні інвестиційна управлінська компанія); 1580, 050-010-1580, 067-010-1580 (Служба оперативного реагування). У визначений час з’явитися особисто у Центр обслуговування для оформлення картки. При собі мати наступні документи: паспорт, ідентифікаційний код, пільгове посвідчення. Після цього можна отримати готову картку в Центрі обслуговування, або поштою.

Шлях отримання транспортної картки надзвичайно простий. Для її отримання в онлайн режимі необхідно мати: персональні дані, пільгове посвідчення, паспортні дані, реєстраційні дані та фото. Даний процес дозволяє самостійно зареєструватись та отримати картку безкоштовно, без черги та попереднього запису. Онлайн реєстрація проходить  на  порталі EKVYTOK.IF.UA

 

Читайте також: Мертві душі: пенсіонери Прикарпаття отримуватимуть виплати за смерть одного з подружжя

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...