Мед Атлант

Троє загинуло і четверо травмовано: У неділю на Прикарпатті сталося чотири ДТП

За минулу добу в області зареєстровано чотири дорожньо-транспортних події, більшість з яких зі смертельними наслідками.

Про це повідомляють в Управліннї з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

7 жовтня о 01:31 в м. Івано-Франківську на вулиці Галицькій водій автомобіля «Мітсубісі Оутлендер» 1979 р.н., житель Івано-Франківська, допустив наїзд на пішохода 1970 р.н., жителя с. Лапшин Бережанського р-ну Тернопільської обл. Пішохід отримав тілесні ушкодження та помер в реанімаційному відділенні ОКЛ.

7 жовтня об 11:54 в місті Івано-Франківську на вулиці Є. Коновальця, водій мотоциклу «Кавасакі», 1989 р.н., житель села Березівка Тисменицького району, рухаючись проїжджою частиною дороги по вул. Є. Коновальця в напрямку села Чернієва, допустив зіткнення із автомобілем «ВАЗ 2114» під керуванням громадянина 1997 р.н., жителя Івано-Франківськ. В результаті ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження.

7 жовтня о 23:57 в смт Делятин Надвірнянського р-ну, на вулиці 16 Липня, трапилася ДТП між автомобілями «Кіа» та «Фольксваген ЛТ». Як наслідок одна особа загинула і троє травмовано.

7 жовтня о 00:08 у місті Івано-Франківську на вулиці Чорновола, чоловік 1996 р.н., житель м. Івано-Франківська, рухаючись на скутері «Honda» виїхав на тротуар, де допустив зіткнення із цегляним стовпом. Внаслідок ДТП останній отримав тілесні ушкодження та був доставлений в міську клінічну лікарню № 1, що на вулиці Матейка, де о 00.50 год. помер.

Фото – ДСНС в Івано-Франківській області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...