Мед Атлант

На Прикарпатті судитимуть посадовця Управління Держпраці, який спокусився на 20 тисяч гривень

На Прикарпатті судитимуть інспектора Управління Держпраці, який отримав неправомірну вигоду у розмірі 20 тисяч гривень за зменшення розміру штрафних санкцій.

Івано-Франківською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо службової особи Управління Держпраці в Івано-Франківській області за ч. 3 ст. 368 («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою») Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що 26.06.2018 головний державний інспектор Управління Держпраці в Івано-Франківській області, зловживаючи службовим становищем, отримав неправомірну винагороду від місцевого жителя в сумі 20 000 гривень за зменшення розміру штрафних санкцій у результаті проведеної перевірки дотримання вимог трудового законодавства України.

За вчинені дії особі загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...