Мед Атлант

Опалювальний сезон у Франківську обіцяють розпочати з 15 жовтня

В Івано-Франківську опалювальний сезон почнеться 15 жовтня.

Про вчасний початок опалювального сезону повідомив мер Івано-Фракнівська Руслан Марцінків.

Ситуація може змінитися тоді, коли погода погіршиться.

Руслан Марцінків також зазначив про те, що основним завданням зараз є підготовка до опалювального сезону.

У цей період слід виконати ряд ремонтних робіт, зокрема ДМП “Івано-Франківськ теплокомуненерго” має виконати ремонт мереж до початку періоду теплопостачання.

Зазначимо, що питання про стан відновлення благоустрою після проведених розкопок обговорювали на щотижневій оперативній нараді у мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа сьогодні, 9 жовтня.

За період з травня по жовтень 2018 року “ІФТКЕ” отримало 89 ордерів для проведення розкопок для ремонту теплових мереж. Станом на 9 жовтня закрито 60 ордерів, 29 ордерів не закриті, з них 24 – аварійні.

Також Руслан Марцінків зазначив, що “Теплокомуненерго” має ліміни на газ:

Ліміти на газ ТКЕ має! З дня на день їх отримає і Станіславська теплоенергетична компанія. До того ж, остання обіцяє, що цього року неприємних сюрпризів з запуском тепла в них не буде! – додав у Фейсбуку Руслан Марцінків.

Нагадуємо, що в місті також зростуть тарифи на послугу централізованого теплопостачання. Причиною цього, зазначає “Теплокомуненерго”, є зростання прожиткового мінімуму та ріст цін на інші послуги. А теперішні тарифи не покривають витрати підприємства.

Читайте також: На Довженка, де вантажівка збила дитину, встановлять острівець безпеки

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...