Мед Атлант

У Франківську 75 курсантів урочисто склали присягу на вірність українському народу

Урочистості розпочалися з внесення Прапора України та прапора НАВС. Привітати майбутніх захисників прибули керівництво академії і правоохоронних органів, представники місцевої влади і духовенства, а також педагогічно-професорський склад Прикарпатського факультету НАВС України, батьки та гості. 

Декан факультету Людмила Терещенко доповіла проректорові НАВС полковнику поліції Андрію Запотоцькому про готовність курсантів першого курсу до складання Присяги.

На святі були присутні керівник прикарпатської поліції полковник поліції Володимир Голубош, начальник управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області полковник цивільного захисту Володимир Чернецький, народний депутат України Юрій Бабій, заступник голови Івано-Франківської ОДА Ігор Пасічняк, начальний Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Олег Костенко, перший заступник міського голови Микола Вітенко, голова ветеранської організації Прикарпатського факультету №3 НАВС Григорій Долішній, інші керівники та представники від громадськості і духовенства.

Сьогодні особливий день, ви склали присягу і зробили крок до того, аби служити та захищати ціною власного особистого часу, власного благополуччя та інколи навіть ціною власного життя. Я вірю, що ви станете справжніми захисниками порядку і вірою, і правдою будете служити народу України, – зазначив Володимир Голубош.

За традицією курсантів поблагословили на добру службу і освятили священики.
Курсанти пройшлися урочистим маршем у супроводі духового оркестру.

Читайте також: Поліція Прикарпаття підсумувала службову діяльність за дев’ять місяців

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...