Мед Атлант

В Івано-Франківську Роман Безсмертний розповів про необхідність перезаснування держави

Учора, 11 жовтня, в Івано-Франківську майбутній кандидат в Президенти України Роман Безсмертний провів зустріч-дискусію “Якої ми хочемо України”.

Формат дискусії обраний не випадково: кандидат охоче слухає усіх, хто приходить на такі заходи. Зустрічі з людьми дають можливість формувати відповіді на питання: якої ми хочемо бачити Україну?

Охочих поспілкуватися зібралося чимало. Політика запитали про підстави його рішення балотуватися на президентський пост.

“У 2015 році будучи учасником Мінського процесу я був вражений кволістю і абсолютною недієздатністю деяких учасників цього процесу. Це свідчило про кадрові помилки і давало підстави сумніватися. Пізніше я зрозумів, що система взагалі гола і інститути держави не здатні продукувати не те, що дії – рішення”, – каже кандидат.

Маючи величезний досвід, Роман Безсмертний розуміє, як слід діяти, адже раніше йому доводилося бувати в аналогічних ситуаціях. Політик вважає, що сидіти й роздумувати, коли знаєш відповіді на запитання – це найнебезпечніший стан.

“Якщо не сформувати відповіді на питання війни, корупції, безпеки, бізнес-клімату, соціальних проблем, то та прірва, яка виросла між державою і суспільством, погубить спочатку державу, а потім подробить суспільство. Україна перетворюється в такий собі апельсин, який починають зі всіх боків щипати і відривають смачні дольки. Для того, щоб зберегти державу, відстояти суспільство, яке може розвиватися, я й прийняв рішення зробити крок стати Президентом”, – пояснює Безсмертний.

Політик наголосив, що наразі більше довіряє українському суспільству, ніж державі. На його думку, Україні потрібне повне перезаснування держави, а це можливе лише через нову Конституцію, оновлення політичної та економічної систем.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...