Мед Атлант

Завершилось досудове розслідування щодо організованого озброєного угрупування: за розбійні напади прийдеться відповісти

Кримінальне провадження за цим фактом розбійних нападів озброєного угрупування скеровано до суду Слідчим Управління ГУНП в Івано-Франківській області.

Додамо, досудовим розслідуванням встановлено, що на початку 2017 року раніше неодноразово судимий житель Івано-Франківської області з метою незаконного збагачення та наживи в особливо великих розмірах шляхом вчинення розбійних нападів на жителів Івано-Франківської та сусідніх областей, вирішив створити організовану групу, озброїти її членів вогнепальною зброєю і, таким чином, створив угрупування до складу якого залучив своїх знайомих в подальшому у складі угрупування безпосередньо приймав участь. В березні 2017 року зловмисники вчинили розбійний напад на помешкання подружжя жителів Рогатинського району, в ході якого, вимагаючи інформацію про місце знаходження грошових коштів, умисно позбавили життя дружину потерпілого та заволоділи їхнім майном. Пошуковими заходами поліції шістьох зловмисників було затримано в порядку ст. 208 КПК України. Їм судом обрано запобіжний захід – тримання під вартою, – повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини

Крім цього, підозрювані у 2017 році здійснили розбійний напад на помешкання жительки Рожнятівського району: зв’язали потерпілу та заволоділи її ювелірними виробами на значну суму. Протягом 2017 року підозрювані із застосуванням вогепальної зброї вчинили умисне вбивство із корисливих мотивів, ряд розбійних нападів та інших злочинів. Вони ретельно готувались до вчинення нападів та крадіжок на території області.

Сектор комунікації поліції Івано-Франкіщини також повідомляє, що обвинувальний акт скеровано для розгляду по суті до Калуського міськрайонного суду.

Читайте також: В Тлумацькому районі затримали чоловіка, який ледь не вбив свого брата

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...