Мед Атлант

Франківські школярі “приміряли” професію поліцейського

Сьогодні, 18 жовтня, працівники управління кадрового забезпечення, поліцейські вибухотехнічної служби,  працівники сектору криміналістичного забезпечення ГУНП в області, та представники Національної  академії  внутрішніх справ  взяли участь у дитячому заході «Майстерня професій». 

«Майстерня професій» –  це інтерактивний дитячий профорієнтаційний захід, мета якого дати можливість дітям спробувати себе у різних галузях. Відбувся захід сьогодні на території Івано-Франівської гімназії № 3.

Працівники ГУНП в області облаштували декілька виставкових майданчиків, на яких дітям та підліткам продемонстрували, як працюють слідчі-криміналісти та вибухотехніки.

Окрім того,  дітям розповіли про те, як можна  стати поліцейським та якими якостями він повинен володіти.

Це дуже необхідний захід, адже завдяки таким заходам, як «Майстерня професій», багато хто з дітей вже зараз обирає собі майбутню професію та в майбутньому поповнить лави поліції, – зазначає начальник сектору УКЗ ГУНП в області Роман Гордий.

Спеціалісти-вибухотехніки Головного управління Національної поліції в області ознайомили бажаючих з особливостями своєї професії.

В свою чергу, експерти-криміналісти вчили дітей знімати відбитки пальців на «місці злочину».

Курсанти академії продемонстрували дітям прийоми  рукопашного бою і самозахисту.

Майстер-класи зацікавили маленьких франківців. Жодна професія не була залишена без уваги зі сторони школярів.

Читайте також: Франківські поліцейські закликають дітей до занять спортом. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...