Мед Атлант

На Коломийщині судять групу осіб, які жорстоко познущалися над неповнолітнім

Під час досудового розслідування встановлено, що 15 жовтня 2017 року, обвинувачені шестеро осіб, жителі Коломиї та Коломийського району перебуваючи на території лісового масиву в с. П’ядики, Коломийського району змусили неповнолітню особу, 2003 року народження стати на коліна та співати Державний Гімн України «Ще не вмерли України, і слава, і воля» та заподіяли потерпілому тілесні ушкодження у вигляді нанесення на спині лінійних саден-подряпин (за формою наближеною до літер «УК»).

Вказані дії органи досудового розслідування кваліфікували за ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 296 КК України, як грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю та винятковим цинізмом (хуліганство) вчиненому групою осіб, а також незаконному позбавленні волі, вчиненому групою осіб.

Сьогодні судове засідання по даному кримінальному провадженню не відбулось у зв’язку з клопотанням захисника та неявкою потерпілих. Справу призначено на 14:00 21 листопада 2018 року.

Читайте також: Катування і знущання. На Прикарпатті четвертий рік судять хлопця за жорстоке вбивство. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...