Мед Атлант

Бив два дні підряд: відбувся суд у справі Максима Булієнка

МІСТО писало, що 19 грудня в Івано-Франківську сталася шокуюча трагедія. Чоловік відлупцював жінку до втрати свідомості. Невдовзі вона померла у лікарні. Сьогодні у Івано-Франківському міському суді розглядають справу по обвинуваченню у вбивсті Максима Булієнка.

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 121 (“Умисне тяжке тілесне ушкодження”) Кримінального кодексу України, що спричинили смерть потерпілої. Справу розглядає суддя Наталія  Деркач, прокурором ж є Юрій Харун.

3 жовтня у Івано-Франківському міському суді продовжили розгляд у справі Максима Булієнка. Свідок зі сторіни Булієнко – мати звинуваченого Людмила Булієнко засвідчила, що син з Олександрою мали теплі стосунки, сутички зводились до побутової сфери.

Сьогодні допитали двох свідків у справі Максима Булієнко. Серед допитаних був свідок – Віталій Серік:

У той день, 19 грудня, я чергував на зміні. Нам надійшов виклик. Ми оглянули жінку. Вона сказала, що чоловік вдарив її ногою в живіт та бив її день перед тим. Скаржилась на болі в животі. З видимих ушкоджень була гематома на чолі. Її госпіталізували в центральну міську лікарню. У квартирі було ще двоє чоловіків напідпитку. Зі слів лікарів чув, що був розрив селезінки. На момент огляду був стан середньої важкості.

Федьдшер Людмила Ковальчук зазначила:

На диспетчерську 19 грудня поступив виклик. Коли ми прибули на місце події, то побачил жінку. Вона лежала на ліжку та скаржилась на болі живота. Бачила гематому на голові. Жінку госпіталізували в лікарню та доставили в реанімацію. Поступив дзвінок у медичне відділення від чоловіка, який цікавився станом жінки. Стан був важкий. Хірург оглядав потерпілу та направив її терміново в реанімацію для проведення операції.

20 листопада о 14 годині відбудеться продовження суду, оскільки немає всіх свідків. Суд обрав міру запобіжного заходу – тримання під вартою до 60 днів. До 16 грудня 2018 року.

Читайте також: День боротьби з торгівлею людей: У Коломиї пройде акція проти торгівлі людьми

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...