Мед Атлант

У Франківську відбудеться всеукраїнська олімпіада з правознавства

Всеукраїнська олімпіада з правознавства відбудеться 30 листопада 2018 року на базі ВНЗ Університету Короля Данила.

Особливість Олімпіади – усі учасники, які показали кращі результати, отримають цінні призи, грошові винагороди (1000 грн., 500 грн.) та сертифікати, що забезпечують суттєві знижки на навчання у вузі  – від 30 до 100 % (1 місце – сертифікат на безкоштовне навчання).

Усі учасники Олімпіади, їх керівники (вчителі) та навчальні заклади нагороджуються грамотами та подяками від організаторів та співорганізаторів Олімпіади.

Щоб стати учасником Олімпіади необхідно подати заявку встановленого зразка до 10 листопада 2018 року на адресу: [email protected]  або  [email protected] з поміткою «На Олімпіаду».

Олімпіада відбудеться у два очні тури –  І тур та ІІ тур.

Змагання у кожному турі проводяться у формі тестування.

Участь у другому турі беруть ті, хто показав кращі результати (набрав не менше 70 балів) за підсумками першого туру.

Завдання складені українською мовою у формі тестів (50 питань) та виконуються кожним учасником Олімпіади самостійно на протязі однієї години в комп’ютерному класі.

Кожний тур передбачає виконання учасниками тестових завдань на знання Конституції України та «Хартії прав людини»: Загальної Декларації Прав Людини, Міжнародного пакту про економічні, соціальні і культурні права, Міжнародного пакту про громадянські і політичні права.

Місце проведення Олімпіади: ВНЗ Університет Короля Данила (Україна, 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Є. Коновальця, 35)

Деталі на сайті: https://www.science-community.org/ru/node/196370.

Читайте також: Франківськ в очікуванні топових скороходів: у місті 20-21 жовтня відбудеться чемпіонат України зі спортивної ходьби

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...