Мед Атлант

Пустовіт прокоментував ситуацію з нападом на офіціантку

Нещодавно в мережі опублікували відео, на якому один з відомих блогерів Івано-Франківська Ігор Пустовіт напав на офіціантку. Багато людей почали дискутувати у коментарях про правильність його вчинку. Відповідь Пустовіта не змусила довго на себе чекати.

Чоловік на своїй сторінці у соціальних мережах написав довгу публікацію з поясненням такого вчинку і взагалі всією хронологією конфлікту. Дівчина, яка постраждала, раніше була великою фанаткою їхньої сім’ї. Але коли всі намагання дівчини якось зблизитись з родиною Пустовіт  та намагання бути їм корисною виявились марними, Юлія Стасюк (так звати дівчину) моментально перейшла у «табір» ображених, на інтернет-просторах їх називають хейтерами. Чоловік каже, що спершу вона, на своїй сторінці у Інстаграм, почала знімати різноманітні пародії на їхню сім’ю, зі звичайними кривляннями і, як вона сама їх називала, підколами.

Мушу визнати, що перших півроку ці пародії були абсолютно безневинні, стосувались конкретно моєї дружини та мене, нам регулярно їх присилали підписники, але ми абсолютно ніяк не реагували на них. Звичайно ж, Юлю це не влаштовувало і пародії ставали щоразу негативніші, тепер уже з присутністю у них нашого однорічного сина і різних нецензурних словечок у його сторону.

Ображений  блогер в першу чергу вирішив поспілкуватись з батьками дівчини. Оскільки її батько на той час знаходився за кордоном, вони з дружиною знайшли інший шлях. Вони дізналися, що її мама працює (на той момент) у відділі кадрів Медичної Академії.

Ми з дружиною вирішили зайти, поспілкуватись, запитати причину такої особистої неприязні до нас та нашого маленького сина, який ще навіть невмів говорити. Нажаль, розмова з мамою теж не склалась, тому що вона як тільки побачила нас у дверях, одразу викликала охорону. Охоронець вивів нас з кабінету, навіть не запитавши причину нашого візиту.. Історія стає цікавішою, коли ми дізнаємось, що її мама також бере участь у «булінгу», регулярно з’являється у прямих трансляціях з дочкою, згадує наші прізвища у негативному світлі, а моя дружина, до того всього, щей навчається у тому ж університеті, де ця мама-хейтер працює.

Тоді ображене подружжя вирішило написати заяву ректору Академії, з проханням посприяти спілкуванню з мамою дівчини та вирішити цю ситуацію, а також написати заяву у поліцію.

Ну не буду ж я їх бити.

В результаті ректор навчального закладу відповів, що він не може нічого вдіяти. А от відповідь з поліції  Пустовіт не отримав досі. Тоді Ігор з дружиною знайшли інший спосіб боротьби з булінгом від цієї сім’ї, а саме – звичайні скарги на усі наступні інстаграм-публікації, які стосувались образ їхньої сім’ї та конкретно присутності у них дитини. І це певний час працювало.

Інстаграм видаляв такі пости і Юля знайшла вихід! Вона створила телеграм-канал, на який можливості вплинути було значно менше, і продовжувала писати усю нечисть про нас та нашого сина саме туди. Вона сама про це наголошувала неодноразово, роблячи цьому каналу рекламу за для переведення туди аудиторії, яким подобався саме такий варіант блогінгу – з нецензурними фразами і яскраво вираженою ненавистю у сторону нашої сім’ї. Канал називався «блогЄри» і налічував майже тисячу фолловерів.

Чоловік каже, що після ситуації, яку знято на відео, цей телеграм-канал зник, мабуть за для того, щоб не можна було підкріпити фактичну причину своєї поведінки. Але ображений батько ще до того зробив скріншоти з наповнення того каналу, у яких чітко видно манеру поведінки автора, її ненависть і впевненість, що їй за це нічого не буде.

Також хочу наголосити: канал вівся особисто Юлею, окрім неї там дописи робити неміг ніхто. Це тривало ще півроку. А тепер ще раз – ваші дії у цьому моменті? Що б зробили саме Ви? Ви чітко розумієте, що писати чергову заяву немає ніякого змісту. Ви чітко розумієте, що ні її батько, ні мама на неї впливу не мають і взагалі на цю ситуацію мати не хочуть. Ви також розумієте, що Вам щодня скидають скріни, де якась там дівчина, з сусідньої вулиці, фактично ваша сусідка, регулярно пише нецензурні дописи, вплітаючи туди вашу дитину та, на той час, вашу вагітну дружину. Як діяти? Та ніяк!

Пустовіт каже, що вони з дружиною терпіли таку поведінку більше пів року. Терпець урвався тоді, коли дівчина спершу написала черговий допис-припущення про нетрадиційну орієнтацію їхнього дворічного сина, а через якийсь час ще запостила фото вагітної дружини з підписом «вона померає!!!».

У той день (два місяці тому), я прийшов у той заклад, Юля була на роботі. Побачивши мене, намагалась сховатись на кухні, але не встигла. Я двічі смикнув її за волосся і двічі наголосив, що я більше цього терпіти не буду і що їй варто видалити ту групу і припинити булінг моєї сім’ї. Юля вдавала, що їй страшно, хоча через півгодини після інцеденту уже сміялася у «сторіс» і демонструвала як росте статистика переглядів її сторінки, після того, як вона про це розповіла своїй аудиторії.

Після того інциденту з кривдником дівчини одразу ж зв’язалась поліція, викликала у відділок, оскільки дівчина написала на нього заяву.

Я пояснив слідчому свій вчинок, також надав йому більше 30-ти роздрукованих сторінок усіх дописів Юлі, пояснив свою поведінку, розповів, що це триває уже не перший рік і якщо терпіти образи мене та дружини я ще міг, та коли діло дійшло до моєї дитини – я, на емоціях, не знайшов іншого виходу.

З ним  була проведена виховна розмова та надані попередження, щоб подібного більше не повторювалось.

Я звичайно ж погодився. Я також розумію, що мої дії є неправильними, але також хочу, щоб ви спробували зрозуміти і мене. Зі мною ще зв’язувався двоюрідний брат Юлі, у нас була зустріч, де ми усе проговорили, де я усе йому пояснив.

Брат дівчини нічого не знав про її останні вчинки та думав, що інцидент трапився через давні пародії. Хлопець пообіцяв посприяти тому, щоб згадок та образ дитини, зі сторони його сестри, більше не було, так як сам має дитину і, з його слів, він теж подібного б не стерпів.

Я також вибачився перед ним за прикрий, але вимушений інцедент і гадав, що ситуація себе вичерпала, так як група зникла, згадки припинились, розмови були проведені. Але, як бачите, не перевелись ще пабліки, які готові хайпити на нашому прізвищі, без жодних уточнень.

Тепер відомий блогер задається питанням, чому це відео не потрапило у мережу ще два місяці тому.

Мабуть, активності Юліних соц.мереж тоді було достатньо, а тепер доводиться її поновлювати. І, як бачите, досить вдало. На запити, що це «немужський» вчинок можу тільки сказати, що такий варіант, у цій ситуації, є безпрограшним: мужики не пишуть заяви у поліцію.. мужики не смикають за волосся дівчат.. мужики також і не будуть терпіти мати у сторону своєї дитини та дружини.  На запити, що завдяки нашим соц.мережам ми є публічні і нам потрібно це терпіти – скажу ні, не потрібно. Хто це придумав? Так, соц.мережі є успішними, але чому я маю терпіти образи від «сусідки», яка не хоче ніяк вирішувати ситуацію і тільки продовжує її нагнітати?

Постраждала дівчина також опублікувала скіншот з коментарями жінки Пустовіта. У Юлії там ціла підбірка відео з камери спостереження під час конфлікту та коментар Саші Пустовіт під назвою “слабоє звєно”.

 

Читайте також: Відомий франківський блогер напав на офіціантку. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...