Мед Атлант

Замикання електропроводки стало причиною загоряння маршрутки у Франківську

За останню добу на Прикарпатті сталися дві пожежі: у Франківську горіла маршрутка та недіюча будівля в Калуші.

Учора, 21 жовтня, в Івано-Франківську на перехресті вулиці Сахарова та Коновальця загорівся автобус. Ніхто не постраждав. Вогнем пошкоджено моторний відсік. Попередня причина виникнення пожежі –  коротке замикання електропроводки.

21 жовтня у міста Калуш на вулиці Франка трапилася пожежа недіючої будівлі. Як повідомляє Управління ДСНС в Івано-Франківській області, о 18:35 у місті Калуш на вулиці Франка трапилась пожежа у недіючій будівлі. Вогнем знищено сміття. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем.

Як раніше інформувало МІСТО, 20 жовтня трапилася пожежа житлового будинку на вулиці Шевченка у селі Довгий Войнилів. На момент прибуття пожежного підрозділу горіла кімната житлового будинку. Під час ліквідації пожежі на ліжку було виявлено обгорівше тіло людини, ним виявився власник будинку.

У результаті огляду місця пожежі та загибелі було встановлено ймовірну причину виникнення загорання, а саме – необережність з вогнем з боку загиблого під час куріння. Чоловіку було 43 роки, – повідомляють у Калуському МРВ УДСНС.

Читайте також: На Прикарпатті дворічна дитина замкнулась у квартирі

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...