Мед Атлант

ІФНТУНГ представив свої досягнення на Міжнародному форумі нафтогазової промисловості

Сьогодні, 23 жовтня, в Києві розпочав роботу 21-й Міжнародний форум нафтогазової промисловості «НАФТА та ГАЗ 2018». Захід включає в себе міжнародну конференцію і профільну виставку послуг та обладнання для галузі. Організатором конференції виступає Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України».

Форум «НАФТА та ГАЗ» вже багато років відіграє роль майданчика для комунікацій фахівців нафтогазового ринку. Почесне місце на міжнародному заході займає презентація досягнень Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, як єдиного в Україні закладу вищої освіти нафтогазового профілю. Здобутки університету на форумі представляє почесна делегація у складі: ректора, академіка НАН України Крижанівського, проректора з наукової роботи, проф. Чудика, директора науково-дослідного інституту нафтогазової енергетики і екології, доц. Тершака, директора інституту природничих наук і туризму, доц. Омельченка, начальника відділу інформації та зв’язків з громадськістю Ковбанюка, доц. кафедри суспільних наук Концур.

Окрім того, на майданчику «НАФТА та ГАЗ» будуть представлені компанії, які ведуть розвідку і розробку нафтогазових родовищ, виконують поставки газу, виробляють бурове обладнання та інструмент, труби і запірну арматуру, регулятори тиску, прилади вимірювання та обліку газу, розробляють IT-рішення для галузі.

У рамках форуму також проходить велика міжнародна конференція під назвою «Нафтогазовий комплекс України: виклики та можливості», на якій науковці ІФНТУНГ  проаналізують майбутнє освіти нафтогазової галузі та ознайомлять присутніх з сучасними технологіями інтенсифікації видобутку вуглеводнів та буріння.

Загалом під час масштабного міжнародного заходу на виставкових стендах можна ознайомитися з новітніми рішеннями від виробників з різних країн, а в конференц-залах – слухати доповіді провідних галузевих фахівців, щоб знати і розуміти тенденції та перспективи ринку у майбутньому.

Читайте також: Нафта стала причиною конфлікту між Коломойським та однією з громад Прикарпаття

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...