Мед Атлант

На Коломийщині чоловіка, який вбив та обікрав жінку, посадять на 13 років

17 жовтня 2018 року на Коломийщині відбувся суд над чоловіком, який вбив та обікрав самотню жінку.

Чоловік, житель села Дебеславці Коломийського району, 1985 року народження, в серпні 2013 року скоїв важкий злочин. Раніше не судимий вирішив обікрасти перестарілу одиноку жінку, 1937 року народження, яка займалась позикою грошей.
Розуміючи, що в жінки можуть зберігатись значні суми грошей, чоловік озброївшись господарським ножем підійшов до будинку потерпілої, проник через вікно в приміщення кімнати, де знаходилась потерпіла, відкрито напав на неї та тримаючи ніж в руці погрожував позбавленням життя, вимагаючи негайно передати йому грошові кошти. Після відмови потерпілої, обвинувачений умисно наніс їй ножем численні цілеспрямовані удари в життєво важливі ділянки тіла, від яких потерпіла наперла на місці. Всього обвинувачений заподіяв жінці не менше 26-ти ножових ударів.

Одразу після вбивства чоловік заволодів грошима потерпілої на загальну суму 10 000 грн. і мобільним телефоном, та з місця вчинення злочину втік.

Обвинувачений в судовому засіданні свою вину у вчиненні інкримінованих злочинів не визнав. Під час досудового слідства до обвинуваченого було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Чоловікові присудили позбавлення волі строком на тринадцять років та стягнення в дохід держави – 820,900 гривень витрат за проведення судових експертиз.

Читайте також: Чоловік, який зґвалтував 86-річну жінку, сяде за ґрати на один рік

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...