Мед Атлант

Прикарпатка здобула бронзу на чемпіонаті світу

Оксана Лівач здобула бронзу чемпіонату світу у ваговій категорії 50 кілограм. Спортсменка є вихованкою школи вільної боротьби у Долині.

Впевнено здолала канадську борчиню Джесіку МакДональд, чотириразову чемпіонку Панамериканського чнмпіонату, володарку золота та двох бронзових нагород чемпіонату світу. Наступною поступилась спортсменка з Казахстану – бронзова призерка Європейських Ігор Валентина Брік. Перемогла й монгольську борчиню у чвертьфіналі, яка є володаркою срібла та бронзи чемпіонату Азії, інформує Асоціація спортивної боротьби України.

Лише у півфіналі Оксана поступилась чемпіонці світу серед дорослих та юніорів, чемпіонці Азії Ю Сусакі.

У бронзовому фіналі Оксана виклалась наповну, хоча суперниця була сильною: Ріту Ріту з Індії є двохразовою чемпіонкою чемпіонату Співдружності та срібна призерчемпіонка чемпіонату світу U23.

Два останні дні пройшли для мене у надзвичайній ейфорії, я стала бронзовою призеркою Чемпіонату світу. Тому дякую всім близьким та тренерам які вірили у мене до кінця попри всі поразки, які у мене були. Дякую нашій команді та всім вболівальникам. Вірю: якщо завжди наполегливо йти до своєї цілі, все вийде, і використовувати той шанс, який тобі дається, – каже чемпіонка.

Бронзу виборола ще одна українка – Юлія Ткач у ваговій категорії 62 кілограми.

В бронзовому фіналі на Юлю чекала справді небезпечна суперниця – господиня килима Маріана Састін, чемпіока світу та Європейських Ігор, багаторазова призерка чемпіонатів Європи та світу. Але Ткач не звикла повертатись з чемпіонату світу з порожніми руками і вирвала бронзову медаль, повідомляє Асоціація спортивної боротьби України.

Читайте також: На Рогатинщині пенсіонерка вбила брата: відбувся суд

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...