Мед Атлант

На Рогатинщині пенсіонерка вбила брата

24 жовтня Долинський районний суд Івано-Франківської області розглянув кримінальне провадження про обвинувачення жительки села Чернів Рогатинського району у вчиненні умисного вбивства та призначив покарання у вигляді семи років позбавлення волі.

26 січня 2018 року 68-річна обвинувачена за місцем свого проживання розпивала спиртні напої разом із своїм братом. Після випитої чарки близько 20:30 брат розпочав нецензурну лайку із обвинуваченою. Будучи обуреною такою поведінкою брата пенсіонерка, взявши господарський молоток, вирішила його вбити. Коли потерпілий встав з ліжка в кімнаті та намагався пройти до туалету, що знаходиться на вулиці їхнього господарства, обвинувачена пройшла у слід за ним і у коридорі із значною силою нанесла йому один цілеспрямований удар металевою частиною молотка в голову, від якого останній впав на підлогу. Після цього сестра зі значною силою у швидкій послідовності завдала ще не менше 16 ударів молотком у життєво-важливий орган – голову.

Як повідомляють на сайті Долинського суду, протверезівши обвинувачена звернулась за допомогою до сусіда, який і викликав на місце події швидку медичну допомогу та поліцію. Однак, від отриманих тілесних ушкоджень 72- річний потерпілий наступного дня о 05:45 помер в реанімаційному відділенні Рогатинської ЦРЛ.

Обвинувачена у судовому засіданні свою вину у вчиненні інкримінованого злочину визнала частково, у вчиненому розкаялась, що суд врахував при призначенні покарання як обставини, які його пом’якшують.
Обставинами, які обтяжують покарання є вчинення злочину в стані алкогольного сп’яніння та вчинення злочин щодо особи похилого віку.

Читайте також: На Коломийщині чоловіка взяли під варту за вбивство

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...