Мед Атлант

На Прикарпатті працівники відпочинкового комплексу спіймали “на гарячому” грабіжника

Вчора, 26 жовтня, грабіжник намагався проникнути на територію готельно-ресторанного комплексу, що в Івано-Франківську. Працівник з охоронцем закладу не дозволили грабіжнику втекти та затримали його на місці події.

Поліцейські, прибувши на місце скоєння злочину, встановили, що 28-річний мешканець Тернопільської області, проник на територію закладу і шляхом підбору ключа зайшов до господарського приміщення. Звідти намагався викрасти інструменти. Невідомого помітив один із працівників, який покликав охоронця. Самотужки двоє наздогнали та затримали грабіжника і викликали поліцію, – повідомляє сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому оголошено про підозру у вчиненні вище вказаного злочину. Наразі вирішується питання про обрання судом міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 15 “Замах на злочин” та ч.3 ст.186 “Грабіж” Кримінального кодексу України. Санкції статтей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Головне фото ілюстративне

Читайте також: У Франківську намагалися викрасти дитину

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...