Мед Атлант

За вихідні на Прикарпатті сталося 3 ДТП. Серед постраждалих діти

Дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими трапилися на Тисмениччині, Снятинщині та Івано-Франківськую

27 жовтня 31-річний мешканець Тисменицького району, керуючи автомобілем марки «Фольксваген Таурек», рухаючись з села Сілець в напрямку селища Єзупіль, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем марки «ВАЗ 2115». Водій останнього рухався в попутному напрямку. Внаслідок ДТП трьох пасажирів автомобіля «ВАЗ 2115», серед яких двоє дітей ( 5 років та немовля) доставлено «швидкою» в медзаклад. У той же час, водія автомобіля марки «Фольксваген Таурек» госпіталізовано з діагнозом забій органів грудної клітки. Обидва водії – тверезі.

Того ж дня дорожньо-транспортна пригода трапилася в с. Рожневі Поля, Снятинського району. Водій 1983 року народження, керуючи автомобілем «Джилі», не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і з’їхав за межі проїжджої частини дороги. Автомобіль зіткнувся з деревом. Водія автомобіля та його 18-річного пасажира з отриманими тілесними ушкодженнями доставлено у лікарню. Керманича перевіряють на вміст алкоголю.

Ще одна аварія трапилася в м. Івано-Франківську, 27 жовтня. Невстановлений водій на невідомому автомобілі, рухаючись заднім ходом в сторону проїжджої частини дороги по вулиці Коновальця, проявив неуважність і допустив наїзд на 59-річну мешканку Тисменицького району. Жінка стояла на тротуарі. Після чого з місця події водій втік. Правоохоронці проводять відповідні заходи щодо встановлення особи водія та марки автомобіля.

За усіма фактами вказаних розпочато кримінальні провадження за ознаками вчинення правопорушення передбаченого ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкцією статті мінімальний термін покарання для порушників передбачає штраф від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а максимальний – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться слідство.

 

Читайте також: На Прикарпатті горіли легкові автомобілі

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...