Мед Атлант

Власники відомого закладу звільнили скандальну офіціантку, яка ображала відвідувачів

31 жовтня працівниця громадського ресторану Urban Space 100 додала до замовлення одного з відвідувачів записку негативного характеру.

Відвідувачі замовили бургер «з собою», але окрім бургера, в пакеті отримали щей записку від офіціантки – «менше пафосу, рібята». Дівчина не тільки образила цим відвідувачів, але й на своїй сторінці в Інстаграм почала ще більше їх критикувати. Також горе-офіціантка висловила своє припущення з приводу здоров’я відвідувача, адже їй не сподобалось, що він часто відвідував вбиральню. У закладі, якому вона працювала підтвердили та прокоментували ситуацію.

Нам дуже шкода, що ця ситуація трапилася, — просимо вибачення у гостей, які в ній опинилися. Для нашого ресторану таке ставлення до гостей є недопустимим. Будь-яка людина, яка дозволяє собі негативні коментарі в сторону гостя і переносить особисті судження в робочу площину, не може працювати в громадському ресторані Urban Space 100: це суперечить нашим цінностям та принципам. У випадку, який трапився, поведінка офіціанта стосовно гостей, на думку менеджменту ресторану, є неетичною: прийнято рішення про припинення співпраці із цим працівником.

Також офіціантка виявилась учасницею відомого скандалу з блогером Ігорем Пустовітом.

Читайте також: Учасниця скандалу з Пустовітом підкидає відвідувачам образливі записки на роботі

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...