Мед Атлант

Є ще порох у порохівницях: на Прикарпатті пенсіонерка палицею побила сусідку

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області виніс вирок літній жінці, яка побила свою сусідку.

Обвинувачена є жителькою с.Голинь, Калуського району, Івано-Франківської області, одружена, пенсіонерка, має ІІІ групу інвалідності, раніше не судимої. Їй інкримінують ч.1 ст.125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження), пише “West News

Нагадаємо, що пригода трапилась 19 червня 2017 року жінка, виконуючи роботи по господарству, почала конфліктувати з своєю сусідкою та умисно дерев’яною палицею нанесла удар потерпілій в ділянку правого передпліччя. Пенсіонерка спричинила тілесні ушкодження у вигляді синця та подряпини в ділянці правого передпліччя, які дносяться до легких тілесних ушкоджень.

Потерпіла подала позовну заяву, в якій просить стягнути з обвинуваченої в її користь моральну шкоду в розмірі 5000 грн. Сусідка обґрунтовує тим, що внаслідок злочину тривалий час відчувала біль, не могла виконувати фізичну роботу по господарству, змушена просити допомогу в родини, щоб допомогли, перестала спокійно спати, відчуває постійну тривогу.

Суд ухвалив визнати винуватою обвинувачену у вчиненні злочину та призначити покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Читайте також: У Франківську працівники охоронної фірми побили та пограбували чоловіка

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...