Мед Атлант

Прикарпатські спортсмени вибороли 23 медалі на чемпіонаті України з Тхеквондо. ФОТО

З 1 по 3 листопада в Львові відбувся Чемпіонат України з Тхеквондо ВТФ серед ДЮСШ, СДЮСШОР і КЛУБІВ. Спортсмени з Івано-Франківської області здобули 23 медалі і здобули 6-те залікове місце.

Про це на своїй сторінці повідомив керівник центру підготовки чемпіонів «Золотий Дракон» Ігор Йосипів. Загалом спортмени з Івано-Франківської області здобули 23 медалі: 5 золотих, 2 срібні та 16 бронзових.

Наша дружня команда тренерів зробила все можливе, щоб ввійти в десятку кращих команд лідерів нашої країни. Під керівництвом старшого тренера відділення Тхеквондо ВТ Йосипіва Ігоря Ігоровича та тренерів-викладачів Гаврилаша Володимира Васильовича,Пилипенка Сергія Віталійовича і Несторка Романа Васильовича з результатом 14 медалей 2 золоті, 1 срібло та 11 бронзових нагород у нашої команди ДЮСШ N3 з 61 команд учасників 10 місце. Івано-Франківська обл. з 19 областей учасників Чемпіонату України виборола 6-місце!!, – дописує старший тренер-викладач дитячо-юнацької спортивної школи № 3, майстер спорту України з Тхеквондо ВТФ Ігор Йосипів.

Читайте також: Американський боєць MMA кинув виклик франківському патрульному. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...