Мед Атлант

На Прикарпатті придбали житло двом дітям-сиротам з Надвірни

Сьогодні в Надвірній двоє дітей-сиріт отримали нове житло. Діти перебували на соціальному квартирному обліку служби у справах дітей Надвірнянської РДА, як діти, які потребують придбання житла.

В однокімнатній квартирі, що знаходиться в місті Надвірна (в панельному будинку з комунальними вигодами, загальна площа квартири – 37.5 кв.м., житлова площа -18.1.кв.м., вартість житла – 326 тис. грн.) мешкатиме Федорчук Микола Сергійович, який народився 22 грудня 2001 року разом із своєю прийомною мамою Савин Марією Миколаївною.

У двокімнатній квартирі, що знаходиться в місті Івано-Франківськ (в цегляному будинку з комунальними вигодами, загальна площа квартири – 40.8 кв. м., житлова площа – 26.4 кв.м., вартість житла – 326 тис.грн.) проживатиме Даниш Ганна Дмитрівна, яка народилася 24 жовтня 1999 року народження разом з прийомною сім’єю. Ганна зараз навчається в Івано-Франківському базовому медичному коледжі за спеціальністю “Сестринська справа” та проживала разом із прийомними батьками.

Житло було придбано за рахунок коштів субвенції з державного місцевому бюджету на придбання житла для дитини-сироти та особи, з їх числа було придбано квартири.

Читайте також: Сироти з Богородчанщини відвідали Польщу

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...