Мед Атлант

У магазинах Івано-Франківська поліція затримала двох злодіїв

У франківських магазинах поліція охорони затримала двох злодіїв.

Двічі до поліції надходили повідомлення від працівників магазинів із скаргою на викрадення майна.  Перший раз поліцейські охорони прибули до магазину учора, 4 листопада, близько 14 години дня. На місці події до них звернувся старший охорони торгового закладу і вказав на невідомого громадянина, який намагався винести за межі каси неоплачений товар. Працівники поліції негайно затримали підозрюваного, ним виявилися місцевий мешканець. 

Працівники магазину помітили громадянку, яка, проходячи повз полиці, ховала товари в особисті речі. Однак пройти повз каси жінці не вдалося, жінку затримали поліцейські охорони.

Жінці довелось повернути крадені товари та разом з поліцейськими охорони проїхати у відділок поліції. Затриманою виявилась жителька Надвірнянського району.

В обох випадках на місце події було викликано слідчо-оперативну групу поліції – для з’ясування обставин скоєння крадіжок та винесення відповідних процесуальних рішень, повідомляє управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

Читайте також: Смертельна ДТП на Надвірнянщині: загинула жінка-пішохід. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...