Мед Атлант

Як виконує обіцянки мер Івано-Франківська: дав 261, з яких 76 виконав

Три роки тому в Україні пройшли місцеві вибори, під час яких нових мерів обирали всі обласні центри країни. В Івано-Франківську перемогу здобув Руслан Марцінків, який набрав майже 55% голосів виборців. 

За час перебування на посаді Марцінків дав 261 обіцянку, з яких 76 виконав, а 32 – провалив. Ще 153 наміри мера перебувають у процесі виконання, пише “Слово і Діло“.

На відміну від більшості чиновників і політиків, які найбільше обіцянок дають у першій рік каденції, Марцінків найактивніше обіцяв у 2017 та поточному роках. Щоправда, до цього переліку додалися передвиборчі обіцянки. Але й виконав мер Івано-Франківська найбільше планів за останні півтора року.

Найбільше мер Івано-Франківська переймається благоустроєм (парки, сквери, все на благо міста). Саме в цій сфері він виконав найбільше обіцянок – 16 (21%).
На другому місці за інтересами мера стоять фінансові питання (виділити кошти, компенсувати, провести економічний форум, погасити борг, преміювати) – 10 (13%), транспорт – 10 (13%) та проблеми ЖКГ – 10 (13%).

Читайте також: Як мер Івано-Франківська готує місто до зими

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...