Мед Атлант

У Франківську на 29 % збільшилася кількість ДТП

Питання про забезпечення громадського порядку та стан збереження комунального майна на території міської ради обговорювали на щотижевій оперативній нараді в мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

Сьогодні, 6 листопада, відбулася щотижнева оперативна нарада в міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

Яна Юносова, заступник начальника управління патрульної поліції в Івано-Франківській області, повідомила, що в Івано-Франківську на 29 % відбулося збільшення кількості ДТП.

1841 виклик було опрацьовано, більше за попередній тиждень, переважають адміністративні правопорушення. Було зафіксовано два випадки з крадіжками та два випадки з наркотичними речовинами. У двох інцидентах працівникам патрульної поліції намагалися дати хабар. Міський голова попередив працівників міської ради про вчинення правопорушень.

Андрій Ілійчук, начальник відділу Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області, зазначив, за 80 повідомленнями порушено кримінальні справи. 30 жовтня було виявлено чоловіка з ознаками насильницької смерті. Поліція встановила особу чоловіка та затримала. Зараз чоловік під вартою.

Андрій Прусак, керівник КП “Муніципальна варта”, повідомив про інцидент, який трапився на вулиці Медичній: будівельна компанія скинула сміття у річку. На порушників було накладено штраф.

Читайте також: У Франківську працюватимуть пункти обігріву

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...