Мед Атлант

Поліцейські затримали вбивцю жінки, тіло якої знайшли на Прикарпатті

Підозрюваного у вбивстві  жінки із Закарпатської області затримано: сьогодні, 8 листопада, вбивці оголосять підозру.

Як раніше інформувао МІСТО, 31 жовтня, у Коломийському районі в закинутому приміщенні біля залізо-дорожнього вокзалу виявили тіло жінки з ознаками насильства. 6 листопада поліцейські встановили особу жінки, нею виявилас яуродженка Закарпаття.

Правоохоронцями Прикарпаття за декілька годин після встановлення особи вбитої  затримано підозрюваного. Ним виявився 54-річний уродженець Снятинського району, який судимий за злочини пов’язані з нанесення  умисних тілесних ушкоджень.

Чоловік веде асоціальний спосіб життя та тривалий час проживав у закинутих приміщеннях с. Гвіздець, Коломийського району, де і виявлено тіло. До слова, вбита також вела асоціальний спосіб життя.

Слідчими встановлено, що чоловік на одному із місцевих вокзалів познайомився з потерпілою. Опісля між ними зав’язався діалог, і зловмисник запросив  жінку до місця, де тимчасово перебував.

Уже на місці двоє взялися за спиртні напої. За трохи між ними виник конфлікт. Чоловік  накинувся на мешканку Закарпаття і наносив удари в область голови. Коли жінка втратила свідомість, він відтягнув  та залишив тіло біля залізо-дорожнього вокзалу.

Наразі чоловіка затримано. Вирішується питання про оголошення підозри за  ч. 1 ст. 115 (Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, – карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років)  ККУ та обрання міри запобіжного заходу, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Читайте також: У Верховинському районі повісився 40-річний чоловік

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...