Мед Атлант

На Прикарпатті збудують молодіжний центр для студентів за 166 мільйонів

На Прикарпатті збудують молодіжний центр за 166 мільйонів.

ПНУ ім. В. Стефаника 6 листопада за результатами тендеру замовив будівництво молодіжного центру за 166,40 млн грн. Інформацію повідомляють “Наші гроші” з посиланням на «Прозорро».

До кінця 2020 року зведуть двоповерховий Міжнародний центр зустрічі студентської молоді України та Польщі по вул. Грушевського, 99 у селі Микуличин Яремчанської міськради Івано-Франківської області, де вже знаходиться університетський табір «Смерічка». Центр матиме основний корпус на 55 номерів, господарський будинок, трансформаторну підстанцію, біологічні очисні споруди, автономну електростанцію, водопровідну насосну станцію, резервуари для води, протипожежні резервуари тощо.

284 тис грн. піде на карнизну систему «Зимовий сад» – «Winter Meeting» з невідомими характеристиками і складом. У відкритих джерелах найбільша система 2,2х7,0 м коштує 65 тис грн. без урахування вартості тканини, пульту управління, доставки і монтажу.

За підсумковою відомістю ресурсів без доставки і ПДВ, ціни бетону, цегли, окремих конструктивних елементів будівель та споруд загалом відповідають ринку.

Гарантійний строк становить десять років. На заробітну плату піде 12,26 млн грн., тобто 7% загальної вартості підряду. На прибуток відведено ще 3% – 5,30 млн грн. Ціна угоди на 2% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 169,21 млн грн., інформують “Наші гроші”.

Читайте також: На Прикарпатті закуплять шкільні меблі майже на два мільйони гривень

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...