Мед Атлант

На Прикарпатті боржники змінюють прізвища, аби не платити аліменти

12 листопада, о 14.00 год. в Головному територіальному управлінні юстиції в Івано-Франківській області відбулася прес-конференція щодо результатів роботи органів державної виконавчої служби Івано-Франківської області за 10 місяців поточного року.

У прес-конференції взяли участь: начальник Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Микола Станіщук, начальник управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Андрій Гайда, Марія Томаш, мама, що виборола аліменти для дитини.

На прес-конференції було повідомлено: за 10 місяців поточного року завершено 44655 виконавчих проваджень на суму 1 083302854.

160 боржників перебувають у розшуку.  Спеціально створеними об’єднаними мобільними групами проведено 86 рейдів: навідувались до неплатників аліментів. 14 неплатникам заборонили у видачі зброї.

Марія Томаш поділилася своєю історією. Двох років жінка з дитиною не отримували аліментів. Чоловік не був офіційно працевлаштований. За його словами, він не знав про аліменти. Згодом чоловік сплатив одноразово 22 тисячі гривень.

 Читайте також: “Дошка ганьби”: майже півсотні франківців не платять аліментів

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...